over-kaatje-plaatjeNa het behalen van haar titels in Mediastudies (BA) en Sociologie (MA) werkte Kaatje mee aan diverse projecten voor o.a. de Universiteit van Amsterdam, maatschappelijk projectbureau Diversion en creatief communicatiebureau Hollands Lof. Door deze diversiteit kon zij verschillende vaardigheden ontplooien.

In de jaren die volgden zocht zij links en rechts naar een manier om deze werkervaringen te verbinden met haar vaardigheden in conceptcreatie, communicatie advies en tekstschrijven. Vier jaar later was de oplossing daar: in de zomer van 2016 werd kaatje­-van­-alles opgericht.
 

Profiel

Kaatje gelooft dat het mens­-zijn een reflectief project betreft. Daarom nam zij ook zichzelf onder de loep zodat jij weet wat je met kaatje­-van­-alles binnenhaalt:

haar drijfveren zijn liefde, schrijven en mensen met hun wensen
bij tests komt ze uit de bus als pionier, verbinder en persoonlijkheidstype De Protagonist (ENFJ-T)
al deze kenmerken komen goed tot uiting door haar:

meta­-denkvermogen
connecting­ the­ dots handelen
hands­-on-werkwijze.

over haar drijfveren en interesses in het mens-zijn en de zoektocht naar (zelf)liefde schreef Kaatje de afgelopen jaren gedichten. Groeipijn is haar dichtdebuut en is hier te downloaden.
 

Partners

Kaatje werkt graag samen met anderen om zo jouw doel op het gebied van branding, communicatie & lancering te verzilveren. Een greep uit de selectie:

Nomads Design
Breakfast Media
Yust Contentmanagement
Second Opinion Marketing
Wiebrig Krakau Fotografie
Videomarketing De Rooy Media
Meike Brandsma Illustratie & Ontwerp