Wie coacht Kaatje?

Individuen, initiatieven en bedrijven met een sociaal-maatschappelijk doel.

Zo is Kaatje jouw eigen Hermes: boodschapper van jouw (onbewuste) behoefte en verhaal. Dit doet Kaatje tijdens een coachingssessie, voor de klas of op een podium. De een noemt dat mentoring, de ander lesgeven, maar kaatje-van-alles noemt het coachen. Waarom? Omdat Kaatje via dialoog en discussie jouw werkelijke behoeftes boven water brengt. En daarna moedigt zij jou continu aan deze echt te realiseren.
 

Hoe coacht Kaatje?

Door het delen van ervaringen en stellen van rake vragen. Want hoe vaak vraagt iemand nog: ‘Wat vind jij ervan?’ ‘Werkt dit voor jou?’. Niet voldoende, merkte Kaatje op. Daarom wordt tijdens de 1-op-1 sessies de coachingsvorm in overleg bepaalt, zodat we vrijheid creëren voor al jouw twijfels, vragen, dromen en angsten. Om daar antwoord op te kunnen geven staat Kaatjes uitgangspunt centraal: ‘pretendeer nooit alles te (willen) weten. Zo creëer je ruimte voor onverwachte én levensveranderende dingen.’

Naast individuen, werkt Kaatje ook met bedrijven. Zo stond ze eerder voor de klas als peer educator namens maatschappelijk projectbureau Diversion en als lector bij de Universiteit van Amsterdam. Haar coachingsskills ontwikkelde Kaatje verder in haar rol als studieadviseur bij SIT Amsterdam en in haar zelfstandige werkzaamheden als gastlezer en adviseur.
 

In te huren als

Coach
Spreker
Studieadviseur