Wie adviseert Kaatje?

Bedrijven en particulieren met sociaal-maatschappelijke producten of doelen.

Als een intuïtief en creatief strateeg prikt Kaatje in jouw bedrijfsplan en doorziet ze (on)bewuste behoeften op het gebied van communicatie, branding en positionering. Zo wordt jouw zaak duidelijk én integer ge(her)lanceerd.
 

Hoe adviseert Kaatje?

Haar advies is te allen tijde gebaseerd op jouw antwoord op die ene irritante vraag: ‘waarom?’. De Nederlandse rapformatie Opgezwolle zei het al zo mooi: “Waarom doe je wat je doet, doet?”

Vervolgens wordt gevraagd om die vraag ook bij jouw klanten neer te leggen, want zo draagt jouw doelgroep bij aan het doel. Zo wordt jouw doel een gemeenschappelijk doel: en dat is vele malen waardevoller én houdbaarder dan winst.

Alle antwoorden worden uiteindelijk samengevat in een strategisch communicatieplan: Wat is het doel? Wie wil je bereiken en hoe gaan we dat doen? Via welke kanalen, met welk budget en wat moet hiervoor gebeuren? En… vaak weet Kaatje wel de perfecte match voor de opdracht te vinden of neemt ze een deel van de communicatie werkzaamheden voor eigen rekening. Spannend!
 

In te huren als

Matchmaker
Communicatie adviseur
Strategisch adviseur